Agenda

Geen agendapunten gevonden

Voorbij

Amersfoort Anders (besloten)

sept 23

De Lieve Vrouwetoren of de Muurhuizen, het zijn geliefde bezienswaardigheden voor fotografen. Er is nog veel meer te ontdekken. Dat … Lees verder “Amersfoort Anders (besloten)”

Ode aan het leven (solo)

1 juli 2023

In De Zwaan, een 18e eeuws kerkje in het hart van Middeleeuws Amersfoort, breng ik deze zomer met mijn foto’s … Lees verder “Ode aan het leven (solo)”

Rouw in Rietveldpaviljoen

12 maart 2023

Verdriet, gemis en rouw horen net zo bij het leven als bijvoorbeeld levenslust, Het Amersfoortse Rietveldpaviljoen wijdt er een expositie … Lees verder “Rouw in Rietveldpaviljoen”

Kunstcafé Tertulia

16 maart 2023

Heb je zin in een boeiende gedachtenwisseling over kunst? Dan is het kunstcafé van Tertulia een aanrader. Hierin neemt gespreksleider … Lees verder “Kunstcafé Tertulia”

Door de barsten siert het leven

10 oktober 2022

Kronkellijnen in een abstract beeld. Woorden over de meanderende Eem. Op een tentoonstelling over het Amersfoortse landschap zijn deze  foto … Lees verder “Door de barsten siert het leven”

Keiheilig

11 juni 2022

Welke plaatsen in Amersfoort zijn voor jou heilig? Dat is het thema van de fotowedstrijd ter ere van 10 jaar … Lees verder “Keiheilig”

Just an other brick in the wall; solo Midac, Italy

28 mei 2022

Medieval citywalls have lost their original function of protection against enemys.  The beauty of the stones remain. Due to wind … Lees verder “Just an other brick in the wall; solo Midac, Italy”

Art Nigde, Turkey

21 mei 2022

Paintings, photographs of digital art: artists from all over the world show in this exhibition their image-language. Curator Safa Büte … Lees verder “Art Nigde, Turkey”

Just an other brick in the wall, solo MAC House Leusden

19 september 2021

Just an other brick in the wall M.A.C. House, museum hedendaagse kunst Leusden Dalmatië 5 3831 EE Leusden De tentoonstelling … Lees verder “Just an other brick in the wall, solo MAC House Leusden”

Verborgen Schoonheid in Rietveldpaviljoen Amersfoort

15 juli 2021

Welke schoonheid zit verborgen in rommel op het aanrecht, verweerde affiches of roestige bouwcontainers? Hoe kom je van dat wat … Lees verder “Verborgen Schoonheid in Rietveldpaviljoen Amersfoort”

Rondje Kunst en Beweging

5 februari 2021

Fotografencafé Amersfoort tovert tijdens ‘Rondje Kunst en Beweginf’ haar stamkroeg Halewijn op De Hof in Amersfoort om tot Frans fotocafé. … Lees verder “Rondje Kunst en Beweging”

Ventipertrenta 2020, Italië

28 november 2020

Ook dit jaar heeft ‘Beelden die spreken’ deelgenomen aan de wereldwijde wedstrijd Ventipertrenta van Midac, museum voor moderne kunst in … Lees verder “Ventipertrenta 2020, Italië”

Expositie Pastorie Hoogland

jan-maart 2020

Vroeger huisde er de pastoor, nu is de pastorie in Hoogland een cultureel centrum voor onder andere tentoonstellingen. In de … Lees verder “Expositie Pastorie Hoogland”

Artist in Residence in Italië

september 2019

Met mijn fototoestel in mijn koffer vertrek ik in september 2019 naar het Italiaanse Belforte del Chienti als artist in … Lees verder “Artist in Residence in Italië”

KunstKijkRoute mei 2019

mei 2019

Kunst laten zien op de plaats waar het gemaakt wordt, Amersfoort deed dit als een van de eerste. Sinds enkele … Lees verder “KunstKijkRoute mei 2019”

Kleurrijk Leeuwarden

2018

In 2018 was Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa. Origamikunstenaar Martin Sale Brouwer organiseerde in zijn geboortestad een open lucht kunstroute. … Lees verder “Kleurrijk Leeuwarden”